Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Brit vírusmutáció gyanúja merült fel Burgenlandban

Ráadásul egyszerre három esetben is.
Hirdetés
Hirdetés

Burgenlandban három esetben merül fel a gyanú annak a koronavírus mutációnak a jelenlétére, ami Nagy-Britanniában szeptemberben jelent meg - írja az ORF .

A laboratóriumi vizsgálatok végeredménye csak egy hét múlva lesz elérhető. A három eset között nincs felismerhető kapcsolat, és ők sem brit állampolgárok.

A három embernél a PCR-vizsgálatok rendellenességei miatt hajtották végre az újabb teszteket. A mintákat jelenleg további vizsgálatoknak vetik alá a vírustörzs szekvenálására, annak pontos összetételének megállapítása érdekében. A koordinációs munkatársak arról számoltak be, hogy az érintettek közelében intenzívebb kapcsolattartást végeznek.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek

Hirdetés