Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nem változtat a kormány az érettségi szabályain

Pedig a végzősök hónapok óta nem járnak iskolába.
Hirdetés
Hirdetés

Nem változtat a kormány az érettségi szabályain, mert ősszel mintegy 30 ezer diák érettségizett le úgy, hogy nem alakult ki egyetlenegy fertőzési gócpont sem – ezt válaszolta az ATV Híradójának az Emberi Erőforrások Minisztériuma.

Egy az ATV Híradójának nyilatkozó diák szerint a tantermen kívüli oktatás átmenetileg jó megoldás, de szerinte a mostani érettségizőktől nem lehet ugyanazt a szintet elvárni, mint azoktól, akik a hagyományos rendszerben tanultak.

Egy szintén nyilatkozó tanár véleménye szerint idén nem szabad érettségit tartani, mert igazságtalan lenne, hiszen a diákok hivatalosan a hatodik hónapjukat kezdik meg tantermen kívüli oktatásban, ami szerinte rengeteg idő, és óriási lemaradást okozott.

Korábban a diákok petícióban kérték az érettségi elhalasztását.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek

Hirdetés