Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Határforgalom: ma már nem volt nagy gáz

A hétfői és a keddi káosz után ma reggel már nem alakult ki jelentős várakozás a határátkelőkön.
Hirdetés
Hirdetés

Hogy az ingázók, esetleg a munkáltatóik panaszlevelei értek-e célt vagy más oka volt, azt nem tudni, mindenesetre szerda reggel már nem alakultak ki hosszú sorok a Sopron környéki határátkelőknél. A korábbi napok araszolásai és késései után ma többen jóval munkakezdés előtt értek be osztrák munkahelyeikre...

Ma reggel az öt órától nyitva tartó sopronkőhidai átkelőnél hét órakor folyamatos volt ugyan a forgalom, de várakozni nem kellett. Az ingázók az előre előkészített okmányokkal gyors ellenőrzés mellett léphették át a határt.

Sopronkőhida közúti határátkelőhely: ritka csendes reggeli pillanat.
FotoTiborT

Az ágfalvi közúti kishatáron reggel háromnegyed nyolckor tíz autó várta, hogy nyolckor kinyissák az átkelőt. Pontban nyolckor indulhattak is a kocsik, legfeljebb az éppen akkor intenzív hózápor és a csúszós út lassította őket.

Ágfalva közúti határátkelőhely: várakozás nyolc előtt.
FotoTiborT

Gyenge volt a forgalom a soproni közúti határátkelőhelyen is nyolc és kilenc között. A többség akkor már órák óta a munkahelyén dolgozott, azzal a reménnyel, hogy holnap nem kell újra a hajnali úton araszolnia.

Sopron közúti határátkelőhelyen is folyamatos volt a forgalom.
FotoTiborT
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek

Hirdetés