Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Meghalt Vass Gábor színész

Imádtuk a hangját...
Hirdetés
Hirdetés

Hosszan tartó, súlyos betegséget követően elhunyt Vass Gábor színész - jelentette be közösségi oldalán a Szinkronjunkie blog. A Retro Rádió információja szerint a színész koronavírus-fertőzés következtében hunyt el.

Vass Gábor
Földi Tamás
Vass Gábor 1956-ban született Kömlőn, volt az az HBO, az AMC csatornahangja, 2012-től a debreceni Best FM, 2017-től pedig a Retro Rádió hangja.

A Színház- és Filmművészeti Főiskolát 1974 és 1978 között végezte el Várkonyi Zoltán legutolsó osztályának növendékeként. Diplomája megszerzése után egy évadot a szolnoki Szigligeti Színháznál töltött. 1979 és 1984 között a Szegedi Nemzeti Színházban játszott. Ezt követően tíz évig volt a Madách Színház tagja, ezután szabadúszó lett. Jellegzetes hangja miatt szinkronszínészként is gyakran foglalkoztatták.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek

Hirdetés