Téli örömök a Bécsi-dombon

Vasárnap délutánra vidám szánkózóktól lett hangos az Amfiteátrum és környéke. Sok kisgyermekes család örömére, a szánkózásra alkalmas hó estig kitartott. A friss hónak köszönhetően rég nem látott ember tömeg lepte el a dombot, a gyerekek láthatóan boldogan élvezték a meredek lejtőn való lecsúszást.

TiborT

A sok parkoló autók miatt nehéz volt a közlekedés Koronázódombon és környékén. Sajnos volt, aki szabálytalan parkolásával bosszúságot is okozott a közelben lakóknak.

Téli örömök a Bécsi dombon
A fotóra kattintva galéria nyílik.
TiborT
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek