Hat áldozattal járt a hétvége közlekedése

Tizenhatan pedig súlyosan megsérültek.

Magyarország területén január 15-én 0 órától január 17-én 24 óráig a rendőrök 76 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, melyből hat halálos kimenetelű közlekedési balesetben hat ember vesztette életét, 16 baleset súlyos és 54 könnyű sérüléssel végződött - összegzett a rendőrség.

A szolgálatot ellátó állomány összesen 491 személyt fogott el, közülük 105 főt az ellenük érvényben lévő körözés alapján, 270 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. 456 személyt állítottak elő, köztük 262 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt és további 24 személyt ittas vezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 278 esetben történt.

Magyarország területén ezen a hétvégén a rendőrök és katonák 179 jogellenesen tartózkodó külföldit tartóztattak fel és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron, további 193 főt megakadályoztak az ország területére történő belépésben a magyar-szerb határon. Ugyancsak ezen a hétvégén 32 határsértőt fogtak el a rendőrök, további 6 személy ellen embercsempészés bűntett miatt, 10 fővel szemben közokirat-hamisítás miatt indult büntetőeljárás.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek