Nagyot kaszált a prostituáltakon

Nyolc hónap alatt több mint másfél millió forintot keresett a bérbeadással.

A nő a lakását direkt szexuális tevékenység folytatása céljából adta bérbe. Nyolc hónap alatt több mint másfél millió forintot keresett vele - írja közleményében a Győr-Moson-Sopron Megyei Főügyészség.

A Győri Járási Ügyészség vádirata szerint a 39 éves nő Győr belvárosában adta bérbe a tulajdonát képező lakást "a direkt szexuális tevékenység folytatása céljából a városba érkező, magukat hirdető személyeknek". A bérleti díjat napi 10.000-12.000 forintban határozta meg.

A zaklatás vétsége és más bűncselekmény miatt próbára bocsátás hatálya alatt álló elkövetővel szemben – halmazati büntetésként négy és fél év szabadságvesztés is kiszabható.

Emellett a vádlottnak a megkeresett 1. 589.000 forint - vagyonelkobzás keretében történő – elvonásával is számolnia kell.

A nyomozást a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai folytatták le az ügyben, az érdemi döntést pedig várhatóan a Győri Járásbíróság fogja meghozni.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek