Egy soproni áruházból akartak lopni, a rendőrök elfogták őket

Lopás vétség elkövetése miatt kell felelnie két 15 éves fiatalnak, akik fizetés nélkül akartak távozni egy ruházati üzletből.

Bejelentés érkezett a rendőrségre, hogy Sopronban, a Határdombon lévő áruházból, 2021. január 18-án 13 óra körül, két személy pulóvereket akart ellopni, azonban őket az üzlet dolgozója lefülelte.

A helyszínre érkező rendőrök megállapították, hogy egy 15 éves lány és fiú társa, különféle ruhaneműket magukhoz véve, az áruház próbafülkéjébe mentek. Ott a ruházati cikkekről az áruvédelmi eszközöket a páros nőtagja - a nála lévő kisollóval – kivágta, amelyeket egy, a próbafülkében hagyott nadrág zsebébe rejtettek.

A járőrök az intézkedés során átvizsgálták a feltételezett elkövetők csomagját, és abban három, a boltból származó, megrongált pulóvert, valamint egy ollót találtak. Az egyenruhások a peresztegi fiút, valamint a soproni lányt elfogták, és a helyi rendőrkapitányságra előállították.

A fiatalokat a nyomozók lopás vétség megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek