Kábítószergyanús anyagot találtak a kocsiban a soproni rendőrök

Az anyag az utas zsebében volt alufóliába csomagolva.

A soproni járőrök – közlekedésrendészeti ellenőrzés során – a Táncsics utcában igazoltatták a Somfalvi út felől, a belváros irányába közlekedő személygépkocsi vezetőjét január 18-án 22 óra 20 perckor. Az egyenruhások átvizsgálták a járművet, valamint a sofőr és utasa ruházatát. A rendőrök az utas zsebében alufóliába csomagolt kábítószergyanús anyagot találtak.

A járőrök a 19 éves pécsi férfit a Soproni Rendőrkapitányságra előállították, ahol vele szemben drogtesztet alkalmaztak, ami pozitív értéket mutatott, ezért a nyomozók kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Tipikus: alufóliában az anyag.
police.hu
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek