Ilyen volt a szerda a rendőrség szerint

Két halálos balesetben ketten haltak meg az utakon.

Magyarország területén a 2021. január 20-án 0 óra és 24 óra közötti időszakban a rendőrök 44 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, melyből 2 halálos kimenetelű közlekedési balesetben 2 ember vesztette életét, 9 súlyos és 33 könnyű sérüléssel végződött.

A szolgálatot ellátó állomány összesen 202 személyt fogott el, közülük 58 főt az ellenük érvényben lévő körözés alapján, 87 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. 192 személyt állítottak elő, köztük 123 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt és további 2 személyt ittas vezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 78 esetben történt.

Magyarország területén ezen a napon a rendőrök és a katonák 51 jogellenesen tartózkodó külföldit tartóztattak fel és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron. A rendőrök 176 főt megakadályoztak az ország területére történő belépésben a magyar-szerb határon. Szerdán 9 fő határsértőt fogtak el a rendőrök.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek