Olvadófélben a Soproni-hegységben

Pár nappal ezelőtt sokak örömére (és sokak bánatára) végre értékelhető mennyiségű hó hullott az Alpokalján, így Sopronban és környékén is. Az utána következő napok negatív hőmérsékletei pedig biztosították, hogy a hó meg is maradjon.

Keszei László

Egészen keddig, amikor is ismét plusz fokokat lehetett mérni, az értékek pedig szerdára tovább emelkedtek. Borítékolható volt, hogy a szép havas táj sem fog már sokáig olyan szépként és havasként tündökölni.

A Béla-forrás
Keszei László

Fotósunk szerdán a Soproni-hegységben járt, és még pont sikerült megörökítenie azt a köztes állapotot, mely havas és sáros részeket is tartalmaz egyaránt.

Olvadófélben a Soproni-hegységben
A fotóra kattintva galéria nyílik.
Keszei László
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek