Lövőn az elmúlt éjjel volt baleset

A kocsi megcsúszott, árokba sodródott, aztán visszacsapódott.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök egy halálos kimenetelű, három személyi sérüléssel, valamint három anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

Lövő belterületén, a Kossuth Lajos utcában, Sopronkövesd irányából Újkér irányába közlekedett személygépkocsijával január 21-én 22 óra körül egy 24 éves büki nő. Haladása során – feltehetően gépjárműve sebességét nem az útviszonyoknak megfelelően választotta meg – a nedves útburkolaton megcsúszott, majd a járművel az út jobb oldalán lévő árokba sodródott. Az árokfallal ütközve a gépkocsi visszacsapódott az útra, ahol bal oldalára dőlve állt meg. A baleset során a járművezető megsérült, őt a mentők kórházba vitték.

Az autó fiatal sofőrjét a mentők kórházba vitték.
police.hu

Az eset körülményeit a Soproni Rendőrkapitányság vizsgálja.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek