Hőlégballon a soproni városhatáron

Vasárnap délelőtt különös látványban lehetett része annak, aki kilátogatott az Ágfalvi úti lakótelep mellett található rétre. A vasút és a Sopron-Ágfalva Güterweg mellett található területen ugyanis egy hőlégballont üzemeltek be, bár fel nem szálltak vele.

Hőlégballon a városhatáron
Keszei László

Az érdeklődők megtekinthették egy hőlégballon beüzemelésének folyamatát a ballon kibontásától kezdve egészen a levegőbe emelésig. A bemutató sokakat vonzott a környékre, a háttérben lassítva elhaladó vonattal pedig kiváló együttállásos fotót lehetett készíteni.

Hőlégballon a városhatáron
A fotóra kattintva galéria nyílik.
Keszei László
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek