Heten haltak meg a hétvégén közlekedési balesetben

Összesen 112 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset történt. Túl nagyok a számok...

Magyarország területén január 22-én 0 órától január 24-én 24 óráig a rendőrök 112 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, melyből 6 halálos kimenetelű közlekedési balesetben 7 ember vesztette életét, 26 súlyos és 80 könnyű sérüléssel végződött - írja honlapján a rendőrség.

A szolgálatot ellátó állomány összesen 637 személyt fogott el, közülük 138 főt az ellenük érvényben lévő körözés alapján, 317 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. 535 személyt állítottak elő, köztük 286 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt és további 15 személyt ittas vezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 307 esetben történt.

Magyarország területén ezeken a napokon a rendőrök és a katonák 240 jogellenesen tartózkodó külföldit tartóztattak fel és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron. A rendőrök 373 főt megakadályoztak az ország területére történő belépésben a magyar-szerb határon.

Magyarország területén 48 fő határsértőt fogtak el a rendőrök, további 11 fő ellen embercsempészés miatt és 1 személy ellen közokirat-hamisítás miatt indult büntetőeljárás.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek