Titánok harca a Fehér úton

Tovább fokozódik a helyzet a Fehér úton. Olvasónk videót küldött a titánok harcáról, arról, hogy nem férnek el a Fertő parti építkezés monstrumai.

Alighogy elkezdődött a tényleges építkezés a fertőrákosi öbölben, sorra jelentkeznek a problémák. Már a múlt héten is jelezték olvasóink, hogy a megrakott teherautók néhány nap leforgása alatt tönkre tették a Fehér út burkolatát. Most egy videót kaptunk, ami tökéletesen bemutatja: ez a keskeny út nem alkalmas ilyen hatalmas és nehéz járművek 16 hónapon át tartó forgalmára. És közben ugye jönnének-mennének itt a kiskerttulajdonosok is...

A munkaterület határait is kijjebb hozták, már a Fertőrákosról az öbölbe vezető úton meg kell állni, nincs tovább. Körülbelül ott a belépést tiltó tábla, ahol egykor a határsorompó állt. Ez a horgászok lehetőségeit is tovább szűkíti.

Vasárnap egy civil csoport kezdeményezésére figyelemfelhívó sétát is tartottak az építkezéshez vezető úton. A résztvevők a kihelyezett táblákkal és feliratokkal fejezték ki nemtetszésüket.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek