Tolatva okozott balesetet

Alkoholt is fogyasztott az az 56 éves soproni férfi, aki egy parkolóból való kitolatás közben nekiütközött egy szabályosan közlekedő autónak.

Anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset történ Sopronban a Fehér Dániel utcában, 2021. január 25-én 10 óra 30 perckor, írja a Police.hu . Egy bolt parkolójából tolatott ki személygépkocsijával egy férfi, azonban a manőver során nem biztosított elsőbbséget egy jobbról érkező és a Vitnyédi utca felé közlekedő autónak. A szabályosan haladó jármű vezetője az ütközést nem tudta elkerülni és a hátramenetet végző gépkocsi a jobb első ajtajának ütközött. A balesetet okozó sofőr miután megtudta, hogy a másik fél rendőri intézkedést szeretne kérni autójába ülve elhajtott.

Police.hu

A helyszínre érkező járőrök azonban a rendszáma alapján felkutatták az 56 éves soproni férfit, akivel szemben alkoholtesztert alkalmaztak, ami pozitív értéket mutatott. A baleset okozója arra hivatkozott, hogy az esemény megtörténtét követően fogyasztott alkoholt, ezért őt az egyenruhások további mintavétel érdekében a helyi kórházba előállították.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek