A ködbe és párába burkolózott város

Január utolsó hétvégéjén, egész pontosan 29-én pénteken rendkívül különleges időjárási jelenség bontakozott ki Sopronban. A délelőtti és a kora délutáni órákban még szemerkélt az eső, később viszont már elkezdett felszakadozni a felhőzet.

Keszei László

Érdekes volt látni a Sörházdombi-kilátóból, hogy szinte ellátni egészen a Schneebergig, miközben a légmozgás teljes hiányának köszönhetően Sopron egyes városrészei fölött köd, illetve pára volt tapasztalható. A fátyolnak köszönhetően láthatóvá vált, hogy az erdő fái között hol bújik meg a Lövér körút, illetve hol van például a Felsőlövérek.

Ködös város
A fotóra kattintva galéria nyílik.
Keszei László
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek