A ködbe és párába burkolózott város

Január utolsó hétvégéjén, egész pontosan 29-én pénteken rendkívül különleges időjárási jelenség bontakozott ki Sopronban. A délelőtti és a kora délutáni órákban még szemerkélt az eső, később viszont már elkezdett felszakadozni a felhőzet.

Keszei László

Érdekes volt látni a Sörházdombi-kilátóból, hogy szinte ellátni egészen a Schneebergig, miközben a légmozgás teljes hiányának köszönhetően Sopron egyes városrészei fölött köd, illetve pára volt tapasztalható. A fátyolnak köszönhetően láthatóvá vált, hogy az erdő fái között hol bújik meg a Lövér körút, illetve hol van például a Felsőlövérek.

Ködös város
A fotóra kattintva galéria nyílik.
Keszei László
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek