8 kilométeres torlódás az M1-en, aki tudja, kerülje Herceghalom környékét

Javítják a tömegbalesetben megrongálódott burkolatot.

Az M1-es autópályán a hétvégén történt baleset helyszínén, a Győr felé vezető oldalon, a Herceghalom csomópont után a 28-as és a 30-as km közötti szakaszon, helyreállítják a megrongálódott útburkolatot - közölte hétfő délelőtt az Útinform.

Úgy tudni, először a belső sávban kezdik meg a munkát és ha ott végeznek, majd a külső sávban folytatják.

A torlódás meghaladta a 8 km-t, aki teheti, a megnövekedett menetidő miatt válasszon másik útvonalat!

A BRFK vasárnapi közleménye szerint a balesetben 41 gépjármű volt érintett. Egy férfi elhunyt, további 39 ember megsérült; ketten életveszélyesen, tizenketten súlyosan, huszonöten könnyebben.

Ez a tartalom a szombathelyi központú Nyugat.hu és a soproni központú Enyugat.hu együttműködése nyomán jött létre. Támogasd a független helyi újságírást!
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek