Mi a helyzet a pláza melletti parkolóval?

2019 októberében adták át az Aranyhegyen és a Sopron Plaza bevásárló- és szórakoztató központ melletti parkolókat. Mindkét létesítmény célja az volt, hogy a városrészek parkolási gondjait orvosolja: az Aranyhegyen azért, hogy ne parkoljanak az autósok mindenhol, össze-vissza, tilosban, kereszteződésben, forgalom elől elzárt területen, stb. A Sopron Plaza melletti parkoló pedig leginkább P+R funkciót kellene, hogy betöltsön. Az Ausztriába ingázók ide tehetnék le saját autóikat, hogy aztán közösen, céges autóval menjenek munkába. A kihasználtság azonban minimális: ottjártunkkor, egy átlagos hétköznap délutánon mindössze 1db autó állt a parkolóban. Ez betudható annak is, hogy a koronavírus-járvány miatt ismét inkább individuálisan közlekednek a munkába igyekvők, továbbra sincs semmilyen buszjárat a P+R parkolóhoz, illetve az is elrettentésként szolgálhat, hogy a parkoló fizető. Igaz, minimális a költsége, ráadásul most, ha minden igaz, ingyenesen használható.
enyugat.hu
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek