Ez durva: öt ember halt meg tegnap, mert közlekedett

Tényleg lehet valami a fronthatásokban; a hirtelen felmelegedés lelassíthatta a reakciókat.

Magyarország területén február 18-án a 0 és 24 óra közötti időszakban a rendőrök 33 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, melyből 4 halálos kimenetelű közlekedési balesetben 5 ember vesztette életét, 5 súlyos és 24 könnyű sérüléssel végződött - írja honlapján a rendőrség.

A szolgálatot ellátó állomány összesen 217 személyt fogott el, közülük 65 főt az ellenük érvényben lévő körözés alapján, 107 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. 236 személyt állítottak elő, köztük 145 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt és további 4 személyt ittas vezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 92 esetben történt.

Magyarország területén a rendőrök és katonák 38 jogellenesen tartózkodó külföldit tartóztattak fel és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron, további 313 főt megakadályoztak az ország területére történő belépésben a magyar-szerb határon. Mindezeken kívül 1 fő határsértőt fogtak el a rendőrök és katonák, 3 személy ellen közokirat-hamisítás, további 1 személy ellen embercsempészés miatt indult büntetőeljárás.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek