Két palesztinnak a soproni vasútállomáson véget ért az utazás Nyugat felé

Vissza a déli határra...

Az egyenruhások február 18-án 19 óra 40 perckor Sopronban, a vasútállomáson igazoltattak két férfit, akik illegálisan akartak Ausztria területére jutni. A külföldi személyek magukat palesztin állampolgárnak vallották, azonban személyazonosságukat, illetve magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni, ezért őket a járőrök a Soproni Rendőrkapitányságra előállították. Meghallgatásukat követően – a rendőrök a hatályos magyar jogszabályok értelmében visszakísérték őket az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek