Drogot találtak a soproni Ötvös utca egyik pincéjében

Valakinek feltűnt az anyag.

Állampolgári bejelentés érkezett a Soproni Rendőrkapitányságra február 18-án a délelőtti órákban arról, hogy az Ötvös utca egyik lakásához tartozó pincehelyiségben kábítószergyanús anyagok vannak.

A helyszínen az egyenruhások a bejelentésben szereplő, zárható tárolóban egy őrlőt, illetve droggyanús növényi származékot találtak, amiket lefoglaltak. A pincét használó tulajdonost és lakótársát elfogták, majd a rendőrkapitányságra előállították őket, ahol mindkettőjükkel szemben drogtesztet alkalmaztak, ami mindegyikük esetében pozitív értéket mutatott. A 32 és 47 éves férfiakkal szemben kábítószer birtoklásának vétsége miatt nyomozást indítottak.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek