Szabálytalanul kerékpározott a soproni körforgalomban, rossz vége lett

Kórházba került a biciklis férfi, aki több szabályt is megszegett.

Sopronban, a Híd utcában, a Ruszti utca irányából a Balfi út felé kerékpárral – szabálytalanul, a bal oldali járdán – közlekedett egy 48 éves férfi 2021. február 18-án 16 óra 27 perckor. Haladása során a Híd utca és Balfi út kereszteződésében lévő körforgalomba – lassítás nélkül, az araszoló autók között – hajtott be. A körforgalom elhagyását követően – szintén az út melletti járda, majd gyalogátkelőhely használatával – a Lehár Ferenc utca felé vette irányát, azonban nem biztosított elsőbbséget a neki jobbról érkező személygépkocsinak, amelynek során összeütköztek.

A balesetben a kerékpáros férfi megsérült, őt a mentők kórházba vitték.

Helyszínelés a kereszteződésben a Balfi utcánál.
police.hu

Az eset körülményeit a Soproni Rendőrkapitányság vizsgálja.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek