Már nem kell Bécsújhelynek tesztet és beutazási papírokat küldeni

Sikeres volt az érdekvédelem.

Sikeres volt az osztrák szakeszervezet közvetítése Bécsújhely (Wiener Neustadt) felé: a város visszavonta azt a múlt héten bevezetett gyakorlatát, miszerint a városban dolgozóktól kéri a teszt és a beutazási dokumentumok megküldését. Erről Bécsújhely polgármesteri hivatala tájékoztatta az ÖGB -t.

Péntektől tehát nem kell megküldeni a tesztet és a beutazási papírokat Wiener Neustadt városának, akkor sem, ha erről már email-ben értesítették.

Csak az a fontos, hogy ezek Ausztriába beutazásnál bemutathatók legyenek, illetve, aki a tesztet a beutazás után végezteti el, annak kell továbbra is megküldenie a teszteredményt a beutazás helye szerint illetékes hivatalnak.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek