Nyáron eltűnt a soproni férfi, a rendőrség keresi

A rendőrök az állampolgárok segítségét kérik.

Nem vezetettek eredményre a Sopronban tavaly nyáron eltűnt Szabó Gábor felkutatására tett intézkedések - írja honlapján a rendőrség.

A Soproni Rendőrkapitányság 08050-157/22/2021. számon körözési eljárást folytat Szabó Gábor eltűnése ügyében. Az eltűnt gyámja 2021. január 28-án tett bejelentést a rendőrségre, amely szerint a férfi 2020 júliusában távozott otthonából, azóta ismeretlen helyen tartózkodik, életjelet nem adott magáról. A felkutatására tett intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

A Soproni Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Szabó Gábor tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-96-417-329-es, illetve a 112 központi segélyhívó telefonszámot. Névtelenség megőrzése mellett bejelentést lehet tenni az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán.

Szabó Gábor portréját a rendőrség honlapján nézhetik meg.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek