Hat külföldi Sopronkövesdnél, akik nem tudták magukat igazolni

Töröknek vallották magukat.

A Készenléti Rendőrség munkatársai február 21-én 7 óra 35 perckor a 84-es számú főúton, Sopronkövesd külterületén igazoltattak hat külföldi férfit, akik gyalogosan Ausztria irányába haladtak - írja a rendőrség a honlapján. Az emberek magukat török állampolgárnak vallották, azonban személyazonosságukat, illetve magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni, ezért a rendőrök őket a Soproni Rendőrkapitányságra előállították.

A menekülteket – meghallgatásukat követően – a hatályos magyar jogszabályok értelmében visszakísérték az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek