Olaszországban és Angliában sem tudtak elbújni

Megyei infó segített a szökevények megtalálásában.

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda által koordinált nemzetközi felderítés eredményeként három körözött embert fogtak el február 19-én Olaszországban és Angliában - írja a police.hu.

B. Zoltán Róbertet a BRFK Felderítő Főosztály Vizsgálati Osztálya kereste fegyveres emberrablás és súlyos testi sértés bűntett elkövetése miatt 2020 szeptembere óta. A férfi külföldi tartózkodási helyét a BRFK Felderítő Osztály és a KR NNI Életvédelmi és Célkörözési Főosztály nyomozói derítették fel, majd egy összehangolt, több országon átívelő nemzetközi akcióban az olasz rendőrség 2021. február 19-én délután Casarsa della Delizia városában elfogta.

Szintén nemzetközi körözés volt érvényben 2018 szeptembere óta B. Péter és L. Anna ellen, akiket a bíróság szabadságvesztésre ítélt – a férfit csalás bűntett elkövetése miatt, a nőt személyi szabadság megsértése miatt -, azonban a börtön elől külföldre menekültek. Elfogásukra a Győr-Moson Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság információi alapján, a NNI közreműködésével szintén február 19-én került sor az Egyesült Királyságban található Dewsbury-ben.

Mindhárom elfogott ember kiadatási őrizetben várja az illetékes bíróságok döntését.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek