Brenner: Orbán visszaélt a rendkívüli felhatalmazással

A soproni Jobbikos politikus szerint magyar polgárok százezrei kerültek bajba és maradtak kormányzati segítség nélkül.

- Vannak dolgok, melyekre nemet kell mondani, mint például a rendkívüli felhatalmazás, hiszen az Orbán-kormány ezzel visszaélve ezermilliárdokkal tömte tele saját családtagjainak és strómanjainak zsebét; alaptörvényben törvényesítette a közpénzlopást; a saját politikai érdekei alapján módosította a választási törvényt; bosszút állt a magyar emberek által megválasztott ellenzéki polgármestereken, és ellehetetlenítette az önkormányzatok működését! Az uniós pénzügyi segítség ellenére eladósította Magyarországot, érdemi segítség nélkül hagyta a magyar kis- és középvállalkozókat, ellentétben más európai országokkal sem maszkot, sem teszteket nem biztosított ingyenesen a magyar állampolgárok számára! Eltitkolta a közvélemény elől a járványügyi adatokat, felszámolta az egyetemek szabadságát! A magyar emberek adóforintjait költötte használhatatlan és fölösleges kínai gagyikra - sorolta Brenner Koloman, a Jobbik soproni országgyűlési képviselője. Véleményne szerint Orbán a rendkívüli felhatalmazás birtokában bebizonyította, hogy csak a közpénzlopásban és a diktatúraépítésben jeleskedik.

"Közel 14.000 honfitársunk halt meg Orbán elhibázott válságkezelése, valamint az Orbán-kormány alkalmatlansága, helytelen döntései és mulasztásai miatt! Magyar polgárok százezrei kerültek bajba és maradtak mindenféle kormányzati segítség nélkül! Mindeközben Orbán Viktor üzleti ügyekkel foglalkozó dublőrei – mint Mészáros Lőrinc vagy Garancsi István – és családtagjai, valamint a fideszes familiárisok még a járványból is hasznot húztak, és tovább gazdagodtak - tette hozzá Brenner Koloma, aki szerint nem újabb felhatalmazás, hanem felelősségre vonás és elszámoltatás vár a felelősökre.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek