Szírek a soproni vasútállomáson

Minden menekültet jelent honlapján a rendőrség.

A Soproni Rendőrkapitányság járőrei február 22-én a délutáni órákban a soproni vasútállomáson igazoltattak négy külföldi férfit, akik Budapestről vonattal érkeztek a városba. A férfiak magukat szír állampolgárnak vallották, azonban személyazonosságukat, illetve magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni, ezért a rendőrök őket a helyi rendőrkapitányságra előállították.

A négy férfit – meghallgatásukat követően – a hatályos magyar jogszabályok értelmében visszakísérték az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek