Jogosítvány nélkül okoskodott, most bíróság előtt áll VIDEÓVAL

Nem engedte be a vádlottat a körforgalomba, aki ezért utána ment és leszorította az útról.

A Győri Járási Ügyészség vádirata szerint a 49 éves terhelt 2020 augusztusában Győrben vezette járművét úgy, hogy jogosítványt soha nem szerzett. Egy körforgalomban a vádlott felháborodott azon, hogy a sértett nem mondott le az elsőbbségéről, és nem engedte be maga elé a kereszteződésbe. Ezért utána ment, és a forgalomtól elzárt területen áthaladva a sértett mellé érve szándékosan annak járműve felé kormányozva leszorította a kocsiját az útról és megállásra kényszerítette. A manőver során az autók visszapillantó tükrei össze is értek - írja közleményében a Győr-Moson-Sopron Megyei Főügyészség.

A sértett által vezetett járműben öten utaztak, köztük két kiskorú gyermek.

Miután a terhelt megtudta, hogy a sértett rendőrt hívott elhajtott a helyszínről.

Az ügyészség az elkövetőt közúti veszélyeztetés bűntettének elkövetésével vádolja. Vele szemben három év szabadságvesztés is kiszabható, valamint az ügyészség indítványozta, hogy a terheltet a bíróság tiltsa el a járművezetéstől.

A bűncselekményről biztonsági kamerás felvétel készült.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek