Forgalomkorlátozásra számítson az M1-es megyei szakaszán

Az autópálya forgalma az érintett szakaszokon egy sávra szűkül.

Több szakaszon is lokális burkolatjavítást végez a Magyar Közút Nonprofit Zrt. az M1-es autópályán Nagyszentjános és Győr térségében. 2021. február 24-én, szerdán a Budapest felé vezető oldalon Nagyszentjános térségében, míg február 25-én, csütörtökön az autópálya Hegyeshalom felé vezető oldalán Győr és Nagyszentjános térségében zajlanak munkálatok forgalomkorlátozás mellett.

Szerdán, a Budapest felé vezető oldalon a 100-as és a 102-es szelvények között, míg csütörtökön a Hegyeshalom felé vezető oldalon a 104-es és 105-ös, valamint a 127-es és 129-es kilométerszelvények között zajlik a munkavégzés. Ez idő alatt az autópálya forgalma az érintett szakaszokon egy sávra szűkül, továbbá 80 km/órás sebességkorlátozást is bevezetnek a szakemberek.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. arra kéri a közlekedőket, hogy a torlódások hosszának minimalizálása érdekében kellő időben és egymást segítve soroljanak be a forgalmi sávba. Továbbá a szakemberek felhívják a figyelmet, hogy a munkaterület környezetében fokozott óvatossággal, a sebességkorlátozás betartásával közlekedjenek. A javítási munkák idején a hosszabb menetidővel számolhatnak a közlekedők, ezért ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál, a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek