Ezzel oltják be Orbán Viktort

Tegnap elkezdődött a kínai vakcinák felhasználása is, melyből összesen 5 millió adagot rendelt Magyarország. Az első szállítmány február 17-én érkezett, abból kezdődik most az oltás. A kínai vakcinát elsőként a regisztrált idősek oltására használhatják a háziorvosok, ehhez hetente frissülő listákat kapnak a praxisukban regisztrált idősekről. A háziorvosok értesítik az általuk kiválasztott oltandókat az oltás pontos időpontjáról és helyszínéről, amely lehet az orvosi rendelő vagy mozgásképtelen idős embernél, annak otthona is.

Az ország vezetőit is lassacskán elkezdik beoltani, erre utal az is, hogy Orbán Viktor miniszterelnök Facebook oldalán közzétett videójában elmondta: "nekem is reményt ad ez, hogy valamikor a jövő héten a védekezés irányítói is sorra kerülhetnek."

én is beoltatom magam, kivárom a sorom. A kínai vakcinát várom, én abban bízom, mert ezt a vírust a kínaiak ismerik a legrégebben.

Ebben minden bizonnyal igaza is van.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek