Előkerült a "Volán-óra"

A soproni autóbusz-állomás mellett áll egy óra. A Kisalföld Volán logójával volt ellátva és hírhedten pontatlan volt, gyakran mind a négy oldalán más időt mutatott. Szemben az utca túloldalán lévő reklámos kijelzővel, ami viszont gyakorlatilag mindig pontos volt. Amikor épp ment. A közlekedési központok létrehozásával úgy gondolták, erre az órára nincs szükség, ezért az ÉNYKK logójával lett letakarva. Az alatta lévő, egykor forgó hirdetőfelület pedig fixen megállt. Most történt valami, az egykori Északnyugat-Magyarországi Közlekedési Központ logója eltűnt, újra előkerült az óra számlapja és a mutatói. Persze most is mindegyik oldalon máshogy áll. Vajon mi készül itt?

enyugat.hu
enyugat.hu
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek