Ketten haltak meg az utakon csütörtökön

Napok óta nem történt halálos baleset, tegnap kettő is.

Magyarország területén 2021. február 25-én a 0 és 24 óra közötti időszakban a rendőrök 41 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, melyből 2 halálos kimenetelű közlekedési balesetben 2 ember vesztette életét, 11 súlyos és 28 könnyű sérüléssel végződött - írja honlapján a rendőrség.

A szolgálatot ellátó állomány összesen 244 személyt fogott el, közülük 56 főt az ellenük érvényben lévő körözés alapján, 101 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. 199 személyt állítottak elő, köztük 129 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt és további 10 személyt ittas vezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 92 esetben történt.

Magyarország területén a rendőrök és katonák 203 jogellenesen tartózkodó külföldit tartóztattak fel és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron, további 150 főt megakadályoztak az ország területére történő belépésben a magyar-szerb határon. 12 fő határsértőt fogtak el a rendőrök és katonák, 2 személy ellen közokirat-hamisítás, további 6 személy ellen embercsempészés miatt indult büntetőeljárás.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek