Összeveszett a kónyi és a fertődi sofőr

Közlekedési vitából kerekedett garázdaság.

A rendőrségre 2021. február 25-én 10 óra 39 perckor bejelentés érkezett, amely szerint Kapuváron, a Győri úton egy közlekedési szituáció miatt két gépjárművezető összevitatkozott, majd egyikük egy Toyota típusú személygépkocsi visszapillantó tükrét vélhetően megrongálta.

A helyszínre érkező járőrök megállapították, hogy egy veszélyes közlekedési helyzetből kifolyólag történt nézeteltérés egy fertődi, valamint egy kónyi gépjárművezető között. A 42 éves kónyi sofőr a veszekedést követően a 28 éves fertődi lakos gépkocsijának bal oldali visszapillantó tükrét elhajlította, amelynek során abban feltehetően kárt tett. A rendőrök a garázda férfit elfogták és a helyi rendőrkapitányságra előállították, ahol őt a nyomozók garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek