Pá tavasz, visszavárunk!

Ma sem lesz rossz idő, csak nem annyira jó, mint tegnap.

A front felhőzete délelőtt elhagyja a déli területeket is, ezt követően felhőátvonulásokra kell számítani, hosszabb-rövidebb időre mindenhol kisüt a nap - írja az Országos Meteorológiai Szolgálat. Főként a nap első felében helyenként alakulhat ki gyenge eső, záporeső. Az északnyugati, északi szél többfelé erős lesz, a Bakonyban, a Nyírségben és a Bodrogközben egy-egy viharos lökés is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 8 és 13 fok között alakul. Késő estére -1 és +6 fok közé hűl le a levegő.

Az északi szelet kísérő legerősebb lökések a Dunántúli-középhegység térségében, illetve a Bodrogköz, Nyírség vidékein, néhol az Alpokalján, Zalában elérik a 60-70 km/h-t. Az arra érzékenyebb hegyvidéki területeken 70 km/h-t meghaladó lökések is előfordulhatnak. Estétől csillapodik a szél.

Sopron környékére napos, de a korábbi napokhoz képest hűvösebb időt jósol szombatra a meteorológia. A szél az előrejelzés szerint északnyugati lesz, a levegő pedig már nem melegedik tíz fok fölé.

Már a méheket is munkára bírta a korai meleg.
Enyugat.hu
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek