Meglopták az indiai munkásokat Hegykőn

Egy kapuvári és egy soproni fiatalt gyanúsítanak a nyomozók a bűncselekmény elkövetésével.

Bejelentés érkezett a rendőrségre 2021. február 26-án 9 óra 22 perkor, miszerint egy hegykői telephelyen lopás történt. A helyszínre érkező járőrök megállapították, hogy a dolgozók szálláshelyéül szolgáló helyiségből három indiai munkás készpénzét, arany ékszereit, valamint fülhallgatóit tulajdonította el az elkövető.

Az adatgyűjtés, tanúkutatás eredményeként a rendőrök látókörébe került két – a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható – fiatal, akik a munkások szobáját festették a lopás idején.

A járőrök a 17 éves és 19 éves fiúkat elfogták és a Soproni Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki őket. A 19 éves fiatal beismerte a bűncselekmény elkövetését és az eltulajdonított értékeket átadta a rendőröknek, míg társa tagadta, hogy részt vett volna a lopásban.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek