Készül a Virágvölgyi út utolsó felújítandó szakasza

A Virágvölgyi út legforgalmasabb része az elmúlt évben szinte teljes egészében felújításra került. Kiszélesítették az útfelületet, szegélyköveket raktak mindkét oldalon, korrekt feltáró útja lett ez a városrésznek. Egyetlen szakasz maradt még ki, az pedig a Diófa köz és az Asszonyvásár dűlő között helyezkedik el.

enyugat.hu

Nemrég itt kezdődtek munkálatok, a cél pedig itt is az, hogy megfelelő szélességű és minőségű út jöjjön létre. Persze a szűk keresztmetszet azért jelenthet még akadályt bizonyos helyeken, de minden bizonnyal a mérnökök erre is megtalálták már a megoldást. Az is biztos, hogy ettől még a betorkolló makadám keresztutcák nem lesznek jobb minőségűek...

Készül a Virágvölgyi út utolsó felújítandó szakasza
A fotóra kattintva galéria nyílik.
enyugat.hu
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek