Bezárt üzletekért nem kell messzire menni

Fotósunkat megihlette egy cikk, mely nemrég a 444-en jelent meg . Olajos Tamás fotós több mint kétszáz, a közelmúltban bezárt üzlethelyiséget fotózott le Budapesten. A 444 szerkesztői ezek közül válogattak ki több képet, olyan üzletekről, melyet akár a járvány, akár egyéb gazdasági nehézség miatt kellett üzemeltetőiknek bezárni.

De üres üzlethelyiségért nem kell egészen Budapestig menni, elég csak végigjárni Sopron tágabban vett belvárosát. Berácsozott kirakatok, leszakadt zászlók, elszáradt dísznövények, mindez a város legfrekventáltabb részén, a Várkerület környékén és a történelmi belvárosban.

Keszei László
Keszei László
Keszei László
Keszei László
Keszei László
Keszei László
Keszei László
Keszei László
Keszei László
Bezárt boltok Sopron belvárosában
A fotóra kattintva galéria nyílik.
Keszei László
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek