A soproni rendőrök négy kábítószer-kereskedőre csaptak le

Sopronban és Peresztegen összesen tizenegy helyszínen, egy időben fogták el a kábítószer-kereskedőket. Videófelvételeket is közzétettek.

A nyomozók több hónapon át tartó kitartó munkájuk során Sopronban négy helybeli drogkereskedő kapcsolatrendszerét térképezték fel. Egy 39, egy 36 és egy 25 éves férfi, valamint egy 29 éves nő – egymás tevékenységéről tudva – nagy mennyiségben amfetamin, marihuána és piko fantázianevű kábítószereket értékesített kiterjedt fogyasztói körüknek - írja honlapján a rendőrség.

A rendőrök nyomozásuk során azonosítottak további, kábítószerrel kapcsolatba hozható személyeket is, így összesen tizenegyen kerültek a látókörükbe.

Nagy mennyiségben amfetamint, marihuánát és piko fantázianevű kábítószereket találtak a rendőrök.
Police.hu

A beszerzett adatok elemzését és értékelését követően a rendőrök 2023. október 4-én reggel Sopronban és Peresztegen összesen tizenegy helyszínen, egy időben fogták el a kábítószer-kereskedőket és a hozzájuk köthető személyeket.

A nyomozók a soproni dílereket kábítószer-kereskedelem bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették őket, és 2023. október 5-én az ügyészségnél előterjesztést tettek a letartóztatásuk indítványozására. A további hét elfogott személyt a soproni rendőrök kábítószer birtoklása vétség miatt hallgatták ki gyanúsítottként.

A bűnözői csoport tagjainál tartott kutatásokkor a nyomozók többfajta kábítószert, a drog porciózásához és fogyasztásához szükséges eszközöket, gáz- és riasztópisztolyt foglaltak le.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Rendőrségi hírek