Akár 31 fok is lehet vasárnap

Kedden hidegfront érkezik, de csak pár fokot esik vissza a hőmérséklet.

Vasárnap sokat fog sütni a nap, az időnként megjelenő felhőkből csapadék nem várható. Többfelé megélénkül az északnyugati szél. A reggeli 7-16 fokot követően délutánra 25 és 31 fok közé melegszik a levegő - írja az időkép.hu .

Hétfőn a napsütést már többfelé zavarhatják felhők, de csak a nyugati tájakon fordulhat elő elszórtan egy-egy zápor, esetleg zivatar a délutáni, kora esti órákban. A helyenként élénk szélben 26 és 32 fok közötti maximumokra számíthatunk.

Keddre hidegfront érkezik élénk, erős, helyenként viharos északnyugati széllel, többfelé futó záporokkal, zivatarokkal. Ugyanakkor napos időszakokra is számíthatunk. Pár fokot visszaesik a hőmérséklet, de így is 24 és 30 fok között alakulhat a csúcshőmérséklet.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hírek