Asztalos bizonyítványt hamisíttatott magának egy férfi

Biztos megért több mint 200 ezer forintot.

A Sárvári Járási Ügyészség felbujtóként elkövetett közokirat-hamisítás bűntette miatt emelt vádat egy férfival szemben – közölte a Vas Vármegyei Főügyészség.

A vád szerint asztalos szakképesítést igazoló bizonyítvány készítésével bízott meg egy ismeretlen személyt. A vádlott a hamis közokiratért több mint 200 ezer forintot fizetett és végül nem is használta fel.

A vádlott büntetőjogi felelősségéről a Sárvári Járásbíróság fog dönteni – áll a közleményben.

(Címlapképünk illusztráció.)

Ez a tartalom a szombathelyi központú Nyugat.hu és a soproni központú Enyugat.hu együttműködése nyomán jött létre. Támogasd a független helyi újságírást!
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek