Átjutottak a határon, de az osztrákok elfogták őket

Két csempészt tartóztatott le a hadsereg és a rendőrség Burgenlandban péntek reggel. A szerbek hat-hét afgánt hoztak át autóval a határon – jelentette az osztrák rendőrség.

Először Sopronkeresztúrnál (Deutschkreutz) fogott el az osztrák határvédelem egy csempészt. A hat menekültnek nem volt érvényes úti okmánya, letartóztatták őket, akárcsak a szerb csempészt. Alig néhány perccel később szintén Sopronkeresztúrban lévő rendőrök egy személygépkocsira lettek figyelmesek, ami illegálisan lépte át az országhatárt.

A sofőr nagy sebességgel elmenekült, de megcsúszott és egy mezőn landolt. Az autóban utazó hét afgán közül ketten beszorultak a csomagtartóba, és könnyebb sérüléseket szenvedtek. Őket azonban már kiengedték az Eisenstadti Kórházból. A szerb csempészt letartóztatták - írja az ORF .

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek