Az Andalúzai Lovasiskolában bukkant fel Novák Katalin

Egy andalúziai ezredes társaságában.

Az Andalúziai Királyi Lovasiskolában bukkant fel csütörtökön Novák Katalin volt köztársasági elnök egy magas rangú spanyol katonatiszt társaságában - írja a 24.hu az intézmény közösségi oldalára hivatkozva.

A lap azt írja, a volt köztársasági elnök Ignacio Rosales de Salamanca ezredes társaságában tett látogatást. A helyi média szerint az ezredest szűk egy éve lett a spanyol honvédelem andalúziai küldöttségének megbízottja.

Novákról és az ezredesről egyébként több közös fotó is készült.

Ez a tartalom a szombathelyi központú Nyugat.hu és a soproni központú Enyugat.hu együttműködése nyomán jött létre. Támogasd a független helyi újságírást!
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek