Az egyik kerületben már újraszámolták az érvénytelen szavazatokat, csökkent Karácsony és Vitézy között a különbség

11 szavazattal.

Az RTL információi szerint az egyik budai kerületben nemcsak leadták, de már újra is számolták a főpolgármester-választáson érvénytelenül leadott szavazatokat.

Mint arról mi is beszámoltunk, Vitézy Dávid hétfő hajnalban már bejelentette, kezdeményezik a szavazatok újraszámlálását, mivel az érvénytelen szavazatok száma 76-szor akkora volt, mint a két jelölt közötti különbség. Kérésének szerdán adott helyt a Nemzeti Választási Bizottság, amire pénteken kerül sor.

Az RTL információi szerint a korábban már említett budai kerületben Vitézy Dávid javára 13, Karácsony Gergelynek pedig 2 plusz szavazatot találtak. Így 11 szavazattal csökkent a két jelölt közti különbség.

Ez a tartalom a szombathelyi központú Nyugat.hu és a soproni központú Enyugat.hu együttműködése nyomán jött létre. Támogasd a független helyi újságírást!
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek