Az ügyészségre került az iváni drogterjesztő aktája

A Soproni Rendőrkapitányság lezárta a jelentős mennyiségű illegális drogokat birtokló férfivel szemben folytatott bűntetőeljárást.

Még 2020 nyarán került a kapitányság látóterébe egy iváni férfi, aki a rendőrség gyanúja szerint kábítószerrel kereskedett. A nyomozás során tette igazolást nyert, valamint a hatóság azt is kiderítette, hogy az illegális szereket helyi, és környékbeli lakosoknak adta el. A férfit a soproni rendőrök 2021. július 20-án gyanúsítottként hallgatták ki. Az ügybe bevont szakértő a vizsgálata során megállapította, hogy a nála talált kábítószerek jelentős mennyiségűek...

A rendőrség az ügyet vádemelési javaslattal a Győr-Moson-Sopron Megyei Főügyészségnek megküldte.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek