Nem bírnak hibázni: Balog Zoltán mondta a ma reggeli imát a Kossuth Rádióban

Egyre többen követelik a lemondását.

A Telex egyik olvasója vette észre, hogy Balog Zoltán püspök, a Magyarországi Református Egyház zsinatának lelkészi elnöke mondta el a reggeli imát a Kossuth Rádióban.

Ez azért is hangzik érdekesen, mert a hazai református egyházat vezető Balogot most már minden politikai oldalról össztűz éri, hogy mondjon le a kegyelmi ügyben játszott szerepe miatt. Balog püspök ügye az egyházat is megosztja.

A lap kérdéseivel megkereste az MTVA-t, többek között arról, hogy miért épp Balogra esett a választás csütörtökön, mikor vették fel az adást, milyen gyakran szokott ő imádságot mondani, illetve nem érzik-e ellentmondásosnak most a szerepeltetését. Nem válaszoltak.

Ez a tartalom a szombathelyi központú Nyugat.hu és a soproni központú Enyugat.hu együttműködése nyomán jött létre. Támogasd a független helyi újságírást!
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek