Bele akarta állítani az ingatlanszakértőbe a vascsövet az agresszív férfi

A bíróság rendelte ki, úgyhogy most nagy bajban van.

A Sárvári Járási Ügyészség közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette miatt emelt vádat azzal a férfival szemben, aki a vádirat szerint nem engedte be ingatlanába a bíróság által kirendelt ingatlanforgalmi szakértőt – áll a Vas Vármegyei Főügyészség lapunkhoz is eljuttatott közleményében.

2022 júliusában helyszíni szemlét kellett volna elvégeznie a szakértőnek, a férfi azonban azzal fenyegette meg, hogy ha oda belép, akkor beleállítja a kezében tartott, hegyes végű vascsövet.

A vádlott ezzel a magatartásával a szakértőt jogszerű eljárásában akadályozta, a vonatkozó jogszabály szerint bírósági eljárásban a szakértő pedig közfeladatot ellátó személy.

A vádlott büntetőjogi felelősségéről a Sárvári Járásbíróság fog dönteni – írják.

(Címlapképünk illusztráció.)

Ez a tartalom a szombathelyi központú Nyugat.hu és a soproni központú Enyugat.hu együttműködése nyomán jött létre. Támogasd a független helyi újságírást!
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek