Bolgár Mekk Elek az M1-esen

Egy bolgár férfi hasonló „szakértelemmel” vágott lyukat egy busz oldalába, mint az ismert magyar bábfilmben, a Mekk Elekben szereplő „ezermester”. A beavatkozás nem hiba kijavítására irányult, hanem a karosszériatuninggal egy üreget alakított ki csempészáruk számára – közölte a NAV.

Belgiumba tartott négy utasával az a bolgár kisbusz, amit a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai, az M1-es autópálya Győr-Moson-Sopron vármegyei szakaszán megállítottak.

A jármű átvizsgálásakor a pénzügyőrök észrevették, hogy a karosszéria takaróelemeinek rögzítését nem szakértő kezek végezték. A gyári üregek, az akkumulátor helye, de még a kárpitelemek is cigarettát rejtettek.

Az amatőr szerelő 960 doboz magyar zárjegy nélküli füstölnivalót tömött az üregekbe.

A pénzügyőrök a több mint kétmillió forint értékű cigarettát lefoglalták, jövedéki törvénysértés és költségvetési csalás miatt eljárást indítottak.
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek