Csaknem egy évvel a csornai gyilkosság után a rendőrség lezárta a nyomozást

Vádemelési javaslattal fejeztek be a győri nyomozók egy 22 éves férfival szemben folytatott büntetőeljárást.

2023. április 2-án hajnalban egy csornai lakásban szóváltás alakult ki a 22 éves férfi és a lakótársa között, majd a fiatalember több alkalommal mellkason szúrta ismerősét, aki ennek következtében életét vesztette - emlékeztet honlapján a rendőrség.

Az elkövető elmenekült anélkül, hogy a vérző sértettnek segítséget nyújtott volna. A rendőrök röviddel az esetet követően azonosították a szökésben lévő tettest, akit 24 órán belül Miskolcon fogtak el, őrizetbe vették, majd a bíróság elrendelte letartóztatását.

Miskolcon fogták el a menekülő tettest.
police.hu

A gyanúsítottat a nyomozók több alkalommal kihallgatták. Elismerte a bűncselekmény elkövetését. A beszerzett bizonyítékok alapján a férfival különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntettének megalapozott gyanúját közölték. A bűnügyi osztály munkatársai elvégezték a szükséges eljárási cselekményeket, az iratokat a napokban vádemelési javaslattal küldték meg az ügyészségnek.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Rendőrségi hírek